Rust in de praktijk met Terugbelplanner


Het is 08:00 uur. Het telefoonverkeer start. De een na de ander belt naar de praktijk. De assistentes werken hard door, maar het blijft druk. Tijd om de regie in eigen handen te nemen en rust te brengen in de praktijk!

Met Terugbelplanner van Bellen met Lotte breng je die rust in de praktijk. Doordat patiënten hun telefoontje kunnen inplannen op een gewenst tijdstip, houd je grip op je werkdag, controle in de praktijk en verkort je de lange wachtrijen aan de telefoon.

Verlaag de werkdruk

Terugbelplanner is een handige oplossing voor de moderne zorgwerkplek. Je verlaagt de tijdsdruk van de assistentes en dat geeft rust. Hoe je dat doet? Je geeft aan hoeveel assistentes beschikbaar zijn, selecteert binnen welke tijdsblokken patiënten een belafspraak kunnen maken én bepaalt om de hoeveel minuten een nieuwe afspraak ingepland kan worden. Hoe ziet dit er uit voor de patiënt?

Het is natuurlijk fijn als de assistente rust en tijd heeft om gesprekken af te ronden, maar het is minstens zo belangrijk dat de patiënt tevreden is. Dat doe je niet alleen door de wachtrij te verkorten, maar ook door de patiënt opties te geven. Hij kan daarom met Terugbelplanner via de telefoon kiezen voor het tijdstip dat hem het beste uitkomt.

Heeft de patiënt een tijdstip gekozen? Dan wordt de afspraak vastgelegd, inclusief naam en telefoonnummer. 


Volledige of gedeeltelijke Terugbelplanner

Je kunt er zelf voor kiezen om de Terugbelplanner volledig in te zetten of gedeeltelijk.

Kies je ervoor om Terugbelplanner gedeeltelijk in te zetten?
Dan krijgt de patiënt zowel de optie voor een terugbelafspraak te horen, als ook de mogelijkheid om aan de telefoon te blijven wachten tot een assistente beschikbaar is. 

Kies je ervoor om het volledig in te zetten?
Dan krijgt de patiënt bij het bellen altijd de optie om een terugbelafspraak te maken. Spoed komt uiteraard wel direct bij de assistente binnen.

Benieuwd hoe andere praktijken het ervaren? Lees de referentie van gezondheidscentrum De Allee dat Terugbelplanner volledig heeft ingezet. 


 Breng rust in jouw praktijk!

 Bel  naar 085 024 00 88 of mail naar info@bellenmetlotte.nl   en vraag Terugbelplanner aan.

Deel deze post